fbpx

Vill du vara med och digitalisera livsmedelsindustrin i Norden?

Behovet av att digitalisera och automatisera verksamheter har aldrig varit större och kraven från livsmedelskonsumenter att digitalt ha möjligheten att spåra, hantera och upptäcka produkter blir allt mer aktuellt.

Nu söker vi en driven ung talang med målsättningen att bli vår nästa stora stjärna inom Datalager, Big Data, IoT och Cloud. Vi ser att du har ett stort intresse för hur man kan ”tvätta” och strukturera stora stora mängder data. Skapa datamodeller som ger slutanvändare nya insikter med vilka de kan fatta datadrivna beslut. Vi tror att du är en problemlösare som har lätt för att lära dig nya tekniker samtidigt som du alltid strävar efter att leverera en bra kundupplevelse.
Du är nyexaminerad eller har jobbat ett antal år, viktigast för oss är att hitta rätt person som vill vara med på vår resa. Som ny hos oss kommer du få ett skräddarsytt utbildningsprogram för att lära dig de tekniska verktyg vi använder för att utveckla de digital lösningar som våra kunder efterfrågar.

Så, vill du arbeta med några av Skandinaviens mest kända varumärken tillsammans med drivna och kompetenta kollegor i ett företag som är ledande i sin bransch?

Då ska du skicka in en ansökan redan idag!

 

Elvenite som arbetsgivare

Elvenite är ett tjänsteföretag som erbjuder lösningar som utvecklar våra kunders verksamhet och förbättrar deras lönsamhet. Vår största styrka sitter i våra medarbetare. Det är människorna bakom Elvenite som är kapitalet, själen och drivkraften. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan vi fortsätta att locka till oss de bästa konsulterna i branschen och utvecklas till att bli ett ännu bättre team. På Elvenite arbetar en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs alla av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika lösningar för våra kunder. Vi satsar mycket på våra medarbetare och vill att Elvenite ska vara ett fantastiskt ställe att arbeta på där alla medarbetare får möjlighet att bli den bästa versionen av sig själv.

Placeringsort: Karlstad

Din bakgrund

Vi söker dig som är en driven och positiv person, som är nyfiken på hur Big Data, IoT och Cloud kan skapa digitala tjänster i världsklass och leverera värde för livsmedelsindustrin.

Du kommer kanske direkt från universitetet och tycker ämnet är intressant, eller så har du jobbat några år med systemutveckling eller programmering och vill komma närmare kunden och dess utmaningar. Vi tror att du sedan tidigare har god förståelse för systemutveckling och har en god fallenhet för att lära dig nya IT-system och processer. Har du tidigare erfarenhet av att bygga lösningar baserad på Cloud-plattformar som t.ex. SQL-server, Azure eller Google är detta ett plus.

Vi förutsätter att du är nyfiken och har viljan att arbeta med ständiga förbättringar och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen, men det är inget krav. På Elvenite är vi måna och stolta över vårt varumärke och vi är noga med att alltid göra vårt yttersta för att leverera en bra kundupplevelse och ”top notch service” – det ser vi som en självklarhet att du också vill.

Vi ser det som en självklarhet att du trivs i konsultrollen och att du gillar att resa eftersom det är ett naturligt inslag i vardagen. Som konsult är du självständig och resultatinriktad men du är också en lagspelare. Du är en positiv person som genom nyfikenhet och effektivitet bidrar till förbättringar hos såväl uppdragsgivare som Elvenite. En vilja att ständigt utveckla sig själv och sin omgivning är viktiga egenskaper hos oss på Elvenite. Du kommer dagligen att kommunicera i tal och skrift på svenska, norska och engelska. Du har antagligen en gedigen akademisk utbildning i botten – T.ex. Civilingenjör, Systemutvecklare eller annan relevant IT-utbildning.

Vill du lära dig mer om hur digitalisering, kundupplevelse och innovation kan skapa värde i Livsmedelsbranschen? Skicka då in en ansökan så snackar vi mer!

Skicka in ditt CV och ett kortfattat personligt brev. Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

ANSÖK HÄR