fbpx

Vill du vara med och digitalisera livsmedelsindustrin i Norden? Behovet av att integrera verksamheter och olika system blir bara större och viktigare för varje dag.

Nu söker vi en driven och positiv person som vill bli vår nästa stora stjärna och Integration consultant. Du behöver ingen tidigare erfarenhet utan kommer att få ett skräddarsytt utbildningsprogram för lära dig de tekniska verktyg vi använder för att integrera såväl verksamheter som system. Vi tror att du är en problemlösare som har lätt för att lära dig nya tekniska verktyg samtidigt som du strävar efter att alltid leverera en bra kundupplevelse.

Vill du arbeta med några av Skandinaviens mest kända varumärken tillsammans med drivna och kompetenta kollegor i ett företag som är ledande i sin bransch? Vill du lära dig mer om hur digitalisering, kundupplevelse och innovation kan skapa värde i Livsmedelsbranschen? Skicka in en ansökan så snackar vi mer!

Elvenite som arbetsgivare

Elvenite är ett tjänsteföretag som erbjuder lösningar som utvecklar våra kunders verksamhet och förbättrar deras lönsamhet. Vår största styrka sitter i vår personal. Det är människorna bakom Elvenite som är kapitalet, själen och drivkraften. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan vi fortsätta att locka till oss de bästa konsulterna i branschen och utvecklas till att bli ett ännu bättre team. På Elvenite arbetar en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs alla av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika lösningar för våra kunder. Vi satsar mycket på vår personal och vill att Elvenite ska vara ett fantastiskt ställe att arbeta på där alla anställda får möjlighet att bli den bästa versionen av sig själv.

Om tjänsten – Integration Consultant

I jobbet som Integration consultant kommer du att i nära samarbete med våra kunder och seniora konsulter arbeta i gränslandet mellan system och verksamhet. Rollen är mycket utvecklande och vi kan lova att den ena dagen inte är den andra lik. Då vi förutsätter att du inte har några tidigare erfarenheter av Infor M3 eller kringliggande Integrationsprodukter så kommer vi att skräddarsy ett personligt utbildningsprogram. Under utbildningen kommer du att få lära dig grunderna i de olika produkterna parallelt som du utmanas i konsultrollen med stöd från seniora kollegor. Målet är att du på 2-3 års sikt ska bli Elvenites nästa stjärna inom Integrationer.

På Elvenite strävar vi efter att alltid leverera en bra kundupplevelse och vi tror att detta är grunden i en hållbar affärsmodell. Hos oss kommer du att få en mycket viktig roll, en konkurrenskraftig ersättning, förmåner som träningsbidrag, pension och individuell utbildningsplan samt härliga kollegor. I utbyte förväntar vi oss en stark vilja av att lära sig nya saker, en skön personlighet, initiativtagande, framåtanda och ett sug efter att anta nya utmaningar.

Placeringsort: Karlstad

Din bakgrund

Vi söker dig som är en driven och positiv person som är nyfiken på att lära sig mer om hur integrationer av system och verksamheter kan skapa värde för livsmedelsindustrin. Kanske kommer du direkt från universitetet och tycker ämnet är intressant? Alternativt har du jobbat några år med systemutveckling eller programmering och vill komma närmare kunden och dess utmaningar? Vi tror att du sedan tidigare har god förståelse för systemutveckling och har en god fallenhet för att lära dig nya IT-system och processer. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med XML och något av de stora programmeringsspråken så är det ett plus.

Vi förutsätter att du är nyfiken och har viljan att arbeta med ständiga förbättringar genom att effektivisera våra uppdragsgivares affärssystem och verksamheter. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen men inget krav. På Elvenite är vi måna och stolta över vårt varumärke och vi är noga med att alltid göra vårt yttersta för att leverera en bra kundupplevelse och ”top notch service” – det ser vi som en självklarhet att du också vill.

Vi ser det som en självklarhet att du trivs i konsultrollen vilket också innefattar resor som ett naturligt inslag. Som konsult är du självständig och resultatinriktad men du är också en lagspelare. Du är en positiv person som genom nyfikenhet och effektivitet bidrar till förbättringar hos såväl uppdragsgivare som internt. En vilja att ständigt utveckla sig själv och sin omgivning är viktiga egenskaper hos oss på Elvenite. Du kommer dagligen att kommunicera i tal och skrift på svenska, norska och engelska. Du har antagligen en gedigen akademisk utbildning i botten – T.ex. Civilingenjör, Systemutvecklare eller annan relevant IT-utbildning.

Är du redo för en ny utmaning och vill ha jäkligt kul på jobbet? Skicka in en ansökan så snackar vi mer.


Vill du veta mer om hur det är att jobba på Elvenite och om tjänsten Integration consultant så kontaktar du Erik Karlström.

Mobil: +46768171828
Email: erik.karlstrom@elvenite.se
Kontakta oss.

 

———————————————

Skicka in ditt CV och ett kortfattat personligt brev. Vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

ANSÖK HÄR