fbpx

Elvenite har etablert seg i Norge og søker deg som er klar for nye utfordringer som M3 konsulent! Du kommer til å være en del av et etablert nordisk konsulentteam med mulighet til å bygge den norske virksomheten. Vi har allerede flere spennende kunder vi jobber tett med i Norge. Vi tror du er en person med noen års erfaring i konsulentrollen og har gode kunnskaper om Infor M3. Elvenite fokuserer spesielt på ”Food & Beverage”-sektoren så om du har jobbet med M3 i et firma innen næringsmiddelindustrien er det også eventuelt en god bakgrunn.

Elvenite som arbeidsgiver

Elvenite levererer resultater i grensesnittet mellom IT og virksomhetsuvikling til noen av Skandivais ledende næringsmiddelsforetak. Vi kombinerer dyp bransje og virksomhetskompetanse med en drivkraft for å maksimerere verdien av våre kunders forretningssystemer og prosesser. Vi drives av effektivitet, nyskjerrighet og omtanke og jobber kontinuerlig med forbedringer for våre kunder frem mot deres mål. Vi kaller oss gjerne forbedringskonsulenter.

Elvenite er et konsulentselskap som tilbyr løsninger som utvikler våre kunders virksomhet og forbedrer deres lønnsomhet. Vår største styrke er våre ansatte. Det er menneskene bak Elvenite som er vår kapital, sjel og drivkraft. På Elvenite arbeider det en skjønn blanding av mennesker med ulik bakgrunn, erfaring og interesser. Vi drives alle av og sammen kunne jobbe med høye mål, ha det gøy på jobben og skape gode løsninger for våre kunder. Vi satser mye på våre ansatte og vil at Elvenite skal være et fantastisk sted å jobbe der alle ansatte får mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv. Elvenite har kontorerer i Stockholm, Karlstad og Oslo.

Om stillingen

I jobben som Senior Business Analyst/Business consultant kommer du til å jobbe i grensesnittet mellom system og forretning i nært samarbeid med våre kunder. Rollen er variert og utviklende og vi kan love at den ene dagen ikke er lik den neste. Hos våre kunder får du håndtere varierte spørsmål med alt fra parametersetting og problemløsning til dokumentasjon og løsningsforslag til design av integrasjonsløsninger. Mange av våre oppdrag skjer i prosjektform hos ledende foretak innen næringsmiddelproduksjon og dagligvarehandel som har virksomhet over hele verden.

På Elvenite strever vi etter å alltid levere en god kundeopplevelse og vi tror dette er fundamentet i en bærekraftig forretningsmodell. Målsetningen er at du som senior konsulent hos Elvenite skal kunne fungere på et strategisk nivå hos våre kunder samtidig som du bør ha kjennskap til hvordan strategiske beslutninger påvirker på et taktisk og et operativt nivå. Erfaring fra M3 implementeringsprosjekter er ønskelig men ikke et krav.

På Elvenite kommer du til å få en viktig rolle, konkurransedyktige betingelser, tilskudd til trening, pensjon og individuell kompetanse/utviklingsplan samt herlige kollegaer. I utbytte forventer vi oss at du har høy kompetanse, er fremoverlent og initiativrik og har et sug etter nye utfordringer.

Din bakgrunn

Vi søker deg som er positiv og som trives med å møte nye utfordringer. Du har tidligere erfaring innen forretningssystem/prosessforbedringer og har da gjerne arbeidet med M3/Movex som konsulent eller forretningsutvikling i en større organisasjon.

Vi forutsetter at du er nyskjerrig og har vilje til å arbeide med kontinuerlige forbedringer gjennom å effektivisere våre kunders forretningssystemer og virksomheter. Det er en fordel om du har tidligere erfaring fra næringsmiddelindustrien innen feks supply chain, salg, innkjøp, planlegging eller produksjon. Vi ser gjerne at du har virksomhetskompetanse og erfaring med strategiske prosesser fra tidligere.

På Elvenite er vi stolte over vårt varemerke og vi er nøye med å alltid gjøre vårt ytterste for å levere en bra kundeopplevelse og ”top notch service” – det ser vi som en selvfølge at du vil også. Du trives i konsulentrollen som også innebærer en del reiser. Som konsulent er du selvstendig og resultatorientert men du er også en lagspiller. Du har et ønske om å stadig utvikle deg selv og andre. Du kommer daglig til å kommunisere på norsk, svensk og engelsk.

Er du klar for en ny utfordring og vil ha det gøy på jobben? Send inn en søknad så snakkes vi!


Send inn din CV og et kortfattet personlig brev. Vi vurderer alle innkomne søknader fortløpende

SØK HER