fbpx

Behovet av att digitalisera och automatisera verksamheter har aldrig varit större och kraven på att kunna spåra, hantera och upptäcka avvikelser eller trender växer för varje dag.

Vi söker nu en Data Scientist inom Business Intelligence som brinner för att visualisera data och som är nyfiken på hur spridda datakällor kan nyttjas för att skapa nya insikter och hjälpa företag och organisationer att ta datadrivna beslut.

 

ELVENITE SOM ARBETSGIVARE

Elvenite är ett tjänsteföretag som erbjuder lösningar som utvecklar våra kunders verksamhet och förbättrar deras lönsamhet. Vår största styrka sitter i våra medarbetare. Det är människorna bakom Elvenite som är kapitalet, själen och drivkraften. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan vi fortsätta att locka till oss de bästa konsulterna i branschen och utvecklas till att bli ett ännu bättre team.

På Elvenite arbetar en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs alla av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika lösningar för våra kunder. Vi satsar mycket på våra medarbetare och vill att Elvenite ska vara ett fantastiskt ställe att arbeta på, där alla medarbetare får möjlighet att bli den bästa versionen av sig själv.

 

DIN BAKGRUND

Du gillar att möta kund och sätta dig in i kundens utmaningar och har troligen jobbat några år med Business Intelligence-lösningar och avancerad analys. Du kanske har jobbat med verktyg som Qlik, Qlik Sense, Power BI, R, Python eller liknande lösningar kopplat till datalager, affärssystem eller andra system.

Vi förutsätter att du är nyfiken och har viljan att arbeta med ständiga förbättringar och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen, men definitivt inget krav.

På Elvenite är vi måna och stolta över vårt varumärke och vi är noga med att alltid göra vårt yttersta för att leverera en bra kundupplevelse och ”top notch service” – det ser vi som en självklarhet att du också vill.

Det är en självklarhet att du trivs i konsultrollen och att du gillar att resa eftersom det är ett naturligt inslag i vardagen. Som konsult är du självständig och resultatinriktad men du är också en lagspelare. Du kommer dagligen att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Du har antagligen en gedigen akademisk utbildning i botten – t.ex. civilingenjör, systemutvecklare, matematisk statistik eller annan relevant utbildning.

Vill du lära dig mer om hur digitalisering, kundupplevelse och innovation kan skapa värde? Skicka då in en ansökan så snackar vi mer!

Placeringsort: Karlstad

 

Ansök här

 

Läs mer om Elvenite som arbetsgivare här!